Αυτές είναι οι 5 συνήθειες που φθείρουν τη σχέση σου!


Αναρωτιέσαι γιατί η σχέση σας “βάλτωσε”; Μήπως ξεκινάς τώρα κάτι καινούριο και δεν θέλεις να φτάσεις σε αυτό το σημείο; Όποια και αν είναι η κατάσταση της σχέσης σου, υπάρχουν ορισμένες συνήθειες που καλό θα ήταν να αλλάξεις ή να αποφύγεις!
Δεν εκφράζεις τα συναισθήματά σου
Ντρέπεσαι γι αυτά; Δεν νομίζω. Δεν είναι απαραίτητο να κάνει πάντα ο άλλος το πρώτο βήμα και δεν είναι απαραίτητο να επιβάλλει η περίσταση να πεις τι ακριβώς νιώθεις. Σίγουρα, δεν είναι όλες οι ώρες ίδιες, αλλά κάνοντας κι εσύ μικρά βήματα θα “ξεκλειδώσει” ευκολότερα και η άλλη πλευρά.

Αγνοείς ό,τι σε ενοχλεί
Όχι αυτό δεν είναι λύση. Δεν προσπερνάμε τα προβλήματα. Τα συζητάμε. Βρες τον κατάλληλο τόπο και χρόνο και βάλε στο τραπέζι εκείνα που σε ενοχλούν, ακόμα και τα μικρά. Δεν σου προτείνουμε να γίνεις υστερική, αλλά το να εκφράσεις και πάλι αυτά που νιώθεις με ευγένεια και ηρεμία δεν θα βλάψει ούτε εσένα ούτε τη σχέση σου!
Είσαι αρνητική
Βλέπεις το ποτήρι μισο-άδειο. Πάντα! Εντάξει μπορεί να μην είναι η σχέση σου άψογη και τέλεια, αλλά και τι είναι σε αυτή τη ζωή; Απόφυγε να εστιάζεις μόνο στα αρνητικά και σκέψου ότι για να είστε μαζί υπάρχουν και θετικά στοιχεία στη σχέση. Κάνε μια λίστα με τα 5 πιο σημαντικά από αυτά, συζήτησέ τη με το ταίρι σου και έχοντας την ευτυχία σας ως κοινό στόχο προσπαθήστε να λύσετε τα αρνητικά!
Μένεις σε αυτά που ξέρεις
Για το σύντροφό σου! Ναι, είστε αρκετό καιρό μαζί γνωρίζετε όμως τα πάντα για τον άλλο; Δεν νομίζω. Ένας άνθρωπος πάντα θα έχει πτυχές που θα πρέπει να μάθουμε. Βρείτε μια ώρα μέσα στην ημέρα και συζητήστε! Όχι για τα απλά, όχι μόνο για την ρουτίνα σας. Για ό,τι άλλο μπορεί να τον απασχολεί!

Κολλάς στη σχέση
Δεν δίνεις χρόνο στον εαυτό σου. Σχέση έχεις όχι δίδυμο! Δεν είναι απαραίτητο να είστε όλη την ώρα μαζί, δεν είναι απαραίτητο να ξέρεις τι ακριβώς κάνει κάθε ώρα και στιγμή. Χαλάρωσε και ζήσε. Είχες ζωή και πριν τη σχέση, σωστά; Γιατί να την διαλύσεις μετά;
Διαβάστε επίσης
Μαίρη Χρονοπούλου: “Ο Κούρκουλος έπαιζε ξύλο με τους συντρόφους μου” – Ο άγνωστος αρραβώνας με τον Μπάρκουλη
«Στο σχολείο την χλεύαζαν λόγω της τριχοφυΐας της – Σήμερα διαγωνίζεται στα καλλιστεία χωρίς μακιγιάζ» – Η ιστορία της υπέροχης Ελληνοαγγλίδας, Elle

Μαρία Μενούνος: Πήγε σε μέντιουμ για να επικοινωνήσει με τη νεκρή μητέρα της και δηλώνει ενθουσιασμένη!
Μήπως η διατροφή σου εμποδίζει τη γυμναστική σου να δώσει αποτελέσματα;


Πηγή

el Greek
X