Μόδα

Βάλτε χρώμα στη ζωή σας!

Η άνοιξη καταφθάνει και μαζί με τα αρώματα, φέρνει μαζί της και τα χρώματα. Κι επειδή διανύουμε την περίοδο του lockdown και θέλουμε κάτι για να μας φτιάξει τη διάθεση, η safe αλλά και must επιλογή της περιόδου δεν είναι άλλη από τα φλοράλ. Φορέματα, παπούτσια, αξεσουάρ, τα φλοράλ είναι και πάλι εδώ για να δώσουν χρώμα στην καθημερινότητά μας.

Τα floral φορέματα φοριούνται συνέχεια τόσο την άνοιξη, όσο και το καλοκαίρι αφού είναι κατάλληλα  για όλες τις ώρες της ημέρας. Μπορείς να τα φορέσεις από νωρίς το πρωί στο γραφείο μέχρι αργά το βράδυ. Επίσης, τα φλοράλ ταιριάζουν σε όλους τους σωματότυπους.

Αλλά φλοράλ δεν είναι μόνο τα φορέματα. Μπορείς να επιλέξεις ένα ανοιξιάτικο floral prints πουκάμισο, μπλουζάκι, κολάν ή παντελόνι. Μπορείς, επίσης, να επιλέξεις ένα φλοράλ φουλάρι ή ακόμη και μια φλοράλ ανοιξιάτικη καπαρντίνα ή ζακέτα. Είναι πάντως ένα σχέδιο που ξέρεις πως δεν πέφτει ποτέ από τη μόδα. 

Μάλιστα, διάσημοι Οίκοι στις ανοιξιάτικες/καλοκαιρινές κολεξιόν τους ψηφίζουν φλοράλ, όπως οι Dolce & Gabbana και η Βικτόρια Μπέκαμ

Δείτε παρακάτω κάποιες προτάσεις:
Source link

ubm

Back to top button