Διπλή πρεμιέρα για τη μυθοπλασία του STAR – “Έρωτας με διαφορά” & “Έτερος… |

Μετά το GNTM και τις αγαπημένες καθημερινές εκπομπές του, σειρά έχει η πρεμιέρα της μυθοπλασίας του STAR.

“Έρωτας με διαφορα” για δευτερη σεζον

Διπλή πρεμιέρα για τη μυθοπλασία του STAR -

STAR

Η σειρά “Έρωτας με διαφορά” επιστρέφει με τον 2ο κύκλο επεισοδίων κάθε Τετάρτη στις 21:00. Ζέτα και Κωστής, ένας έρωτας απρόβλεπτος, συναρπαστικός, παθιασμένος, που συνάντησε πολλά εμπόδια αλλά έμεινε δυνατός και ζωντανός! Φέτος έχει να αντιμετωπίσει ακόμα περισσότερες περιπέτειες, μιας και ο χωρισμός της Ελβίρας και του Φίλιππου, που έχει απροσδόκητο αποτέλεσμα, η επανεμφάνιση της πρώτης κοπέλας του Κωστή, η παρουσία του καινούργιου συνέταιρου της Ζέτας, τα πρώτα ερωτικά σκιρτήματα της Μαριάννας, η επιστροφή ενός παλιού φίλου της Μάρως, η άφιξη της εγκυμονούσας συντρόφου του Στέλιου από την Αυστραλία και η αναμονή της γέννησης του παιδιού του Άρη, είναι λίγα μόνο από αυτά, που θα παρακολουθήσουμε στον 2ο κύκλο της σειράς.

“Έτερος Εγω – Καθαρσις” για πρωτη φορα στο STAR

Έτερος Εγώ - Κάθαρσις

STAR

Στις 22:15 με διπλό επεισόδιο κάθε Τετάρτη έρχεται η αγαπημένη σειρά του Σωτήρη Τσαφούλια “Έτερος Εγώ – Κάθαρσις”. Στον κύκλο 8 επεισοδίων του “Έτερος εγώ – Κάθαρσις”, μία νέα σειρά δολοφονιών με θύματα φοιτήτριες έρχεται να ταράξει τους Πανεπιστημιακούς κύκλους. Ο καθηγητής εγκληματολογίας Δημήτρης Λαΐνης έρχεται αντιμέτωπος με τις αστυνομικές αρχές, καθώς βασικός ύποπτος θεωρείται ο υποψήφιος Πρύτανης, συνεργάτης και φίλος του, Ηλίας Βελισσαράτος. Όσο η ιστορία εκτυλίσσεται, οι ανατροπές διαδέχονται η μια την άλλη και μία καλοστημένη πλεκτάνη αρχίζει να βγαίνει στην επιφάνεια.

Η σειρά βασίζεται στο βραβευμένο (Βραβείο Κοινού στα Διεθνή Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, LAGFF και LIEGE και Βραβείο Σκηνοθεσίας στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Εθνών στην Ταορμίνα της Ιταλίας) κινηματογραφικό, αστυνομικό θρίλερ “Έτερος Εγώ” του Σωτήρη Τσαφούλια, παραγωγής 2016.

.

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο ubm


Έχει Δημοσιευτεί 2021-09-15 18:30:00

el Greek
X