«Εμείς οι Κούρδοι δεν έχουμε χώρα, στη Συρία τα έχουμε χάσει όλα»


Μια πολύ συγκινητική ιστορία άκουσαν το βράδυ της Τρίτης οι κριτές του «Game of Chefs». Μιας ιστορίας που έκανε τόσο εκείνους, όσο και το τηλεοπτικό κοινό να “λυγίσουν”. Πρωταγωνίστρια η Ρίμα Μούσα από τη Συρία, η οποία βρέθηκε στο μαγειρικό ριάλιτι του  ΑΝΤ1 και μπορεί να μην πέρασε στην επόμενη φάση, όμως, κέρδισε την καρδιά όλων μας με την προσωπική της ιστορία.
«Τα έχουμε χάσει όλα… Έχουν πεθάνει όλοι στη Συρία»
Η Ρίμα ξεκίνησε να διηγείται την ιστορία της: «Εμείς οι Κούρδοι δεν έχουμε χώρα. Επειδή είμαστε στην Συρία, έχουμε πάντα πρόβλημα με τους Άραβες και μας κυνηγούν. Φύγαμε για μια καλύτερη ζωή, όχι για οικονομικό λόγο. Έχουν έρθει κι οι γονείς μου εδώ και 13 χρόνια στην Ελλάδα κι εκεί τα έχουμε χάσει όλα. Τα σπίτια μας, την περιουσία κι έχουν εκδιωχθεί όλοι από εκεί».

Και συνέχισε για τους ανθρώπους που έχασε από το πλευρό της: «Μου λείπει το χωριό μου εκεί γιατί ήταν τα παιδικά μου χρόνια. Έχουν πεθάνει όλοι, μετρημένοι στα δάχτυλα ζούνε. Στην Ελλάδα δεν κάθισα με σταυρωμένα τα χέρια και έχω την δική μου επιχείρηση», είπε, με τους συγγενείς της που βρισκόταν πίσω από τις κάμερες, να ξεσπούν σε κλάματα.
Η έκπληξη του ΑΝΤ1
Την Τετάρτη, η Ρίμα Μούσα βρέθηκε στο πλατό του Πρωινού, όπου την περίμενε μια μεγάλη έκπληξη. Η ιστορία της συγκίνησε και τους υπεύθυνους του καναλιού, οι οποίοι αποφάσισαν να της κάνουν μια έκπληξη. Ποια ήταν αυτή; Θα της κάνουν ως δώρο την ανακαίνιση του καταστήματος της!
Δείτε το βίντεο με την εμφάνισή της στο Πρωινό

Διαβάστε επίσης
Συγκλονίζουν τα πρώτα λόγια της Ιωάννας: «Για ακόμα μια φορά απέδειξε πόσο ψυχρή και πόσο δειλή είναι» – Αναβλήθηκε η δίκη

Στάθης Αγγελόπουλος: Έμεινε 13 ημέρες στη ΜΕΘ λόγω κορονοϊού αλλά αρνείται το εμβόλιο – «Ας πεθάνω»
Επίθεση με βιτριόλι: Συγκλονίζει η εικόνα της Ιωάννας Παλιοσπύρου στο δικαστήριο – Δείτε το βίντεο
Τζεφ Μπρίτζες: «Η εμπειρία μου με τον κορονοϊό έκανε τον καρκίνο μου να μοιάζει με παιχνιδάκι»


Πηγή

el Greek
X