Κατηγορίες
Μόδα

Η οικογένεια Redgrave μαγνητίζει στο fashion film της Roksanda

Ακούγοντας τη φωνή της μοναδικής Vanessa Redgrave να απαγγέλει το Sonnet 73 του Σαίξπηρ, το μόνο σίγουρο είναι πως θα χαλαρώσετε και μάλιστα πολύ. Παρατηρήστε το βλέμμα της καθώς κοιτάζει έξω από το παράθυρο, απολαύστε την εγγονή της να γεμίζει με χρώματα μοναδικά τον χλωμό από τα χρώματα του φθινοπώρου κήπο της εξοχικής τους κατοικίας και απλως αφεθείτε.

Το short film “Friday in February”  του οίκου Roksanda για την AW21 συλλογή είναι ίσως η μεγαλύτερη έκπληξη της ψηφιακής Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου. Σ΄αυτό δηλώνει παρούσα όλη η οικογένεια Redgrave: η κορυφαία  Vanessa Redgrave, η κόρη της Joely Richardson και η εγγονή της Daisy Bevan, που είναι επίσης ηθοποιοί.

Το video στην εξοχική κατοικία της οικογένειας και καταγράφει προσωπικές τους στιγμές, όπως μία χαλαρή βόλτα στον κήπο, τις κινήσεις τους μέσα στο σπίτι, ένα ημερολόγιο, ο καναπές, τα βλέμματα, οι φωτογραφίες, το μεταξύ τους παιχνίδι με χαρτιά… Η οικογένεια, οι δεσμοί, οι αξίες τα συναισθήματα. Και όλα αυτά με τις  δημιουργίες Roksanda για το Φθινόπωρο – Χειμώνας 2021.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει πως όλο το γύρισμα έγινε με ένα iphone.
Πηγή