Έξυπνα Tips

Μάθετε Πώς να Ξεχωρίζετε Εύκολα τα Καλώδια

Έχετε δεκάδες καλώδια και κάθε φορά που θέλετε να βρείτε πού οδηγεί το καθένα κάνετε καμιά ώρα μέχρι να τα ξεχωρίσετε; Σας  έχουμε το πιο εύκολο tip για να τα ξεχωρίζετε στο δευτερόλεπτο.

Βάζοντας ετικέτες και στην αρχή και στο τέλος των καλωδίων σας μπορείτε να τα ξεχωρίζετε χωρίς κόπο.

Η καλύτερη λύση για να τα ξεχωρίζετε είναι να βάλετε ετικέτες και στην αρχή και στο τέλος του καλωδίου. Γράψτε πάνω στην ετικέτα τι είναι το κάθε καλώδιο και είστε έτοιμοι. Πάρτε το κάθε καλώδιο και γράφετε από τη μια μεριά «από το modem» και από την άλλη μεριά «προς το modem» για να ξέρετε πού πάει τι.

Μάθετε ποιο είναι τo πιο έξυπνο μέρος για γραφείο στο σπίτι!

thehomeissue_kalodia01

Αν έχετε λίγο χρόνο παραπάνω μπορείτε με κλωστή να ομορφύνετε και να κάνετε τα καλώδιά σας να ξεχωρίζουν.

Ένας επίσης πολύ εύκολος και ταυτόχρονα όμορφος τρόπος για να ξεχωρίζετε τα καλώδιά σας είναι να τα «ντύσετε» με διαφορετικών χρωμάτων κλώστες.

Για να το κάνετε αυτό θα χρειαστείτε καλώδια, κλωστή για κέντημα κι ένα ψαλίδι.

Δείτε Ποιες Συσκευές Καίνε το Περισσότερο Ρεύμα.

Διαλέξτε 4 κλωστές σε διαφορετικά χρώματα και κόψτε τις στο μήκος του καλωδίου σας. Ξεκινήστε δένοντας τις άκρες των τεσσάρων κλωστών και έπειτα δέστε την αρχή τους στην αρχή του καλωδίου. Αρχίστε να τυλίγετε μέχρι να φτάσετε στο τέλος του καλωδίου. Κάντε έναν κόμπο στο τελείωμα και είστε έτοιμοι. Κάντε την ίδια διαδικασία με όλα τα καλώδιά σας. Έτσι δεν θα τα μπερδεύετε με τίποτα.
Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button