Lifestyle

Ο Άρης σε τετράγωνο με Ποσειδώνα στις 9 Απριλίου – Προβλέψεις για όλα τα ζώδια

 

Στις 9 Απριλίου του 2021 ο Άρης από τις 21° 44’ των Διδύμων θα συναντηθεί σε όψη τετράγωνου με τον Ποσειδώνα από τις 21° 44’ των Ιχθύων.

Ο Άρης αντιπροσωπεύει την φιλοδοξία, την επιθυμία, αλλά κυρίως την ενέργεια που χρειαζόμαστε καθώς και τον τρόπο που θα δράσουμε έτσι ώστε να κερδίσουμε αυτό που επιθυμούμε, είτε μιλάμε για κατάσταση, είτε για στόχους, είτε για ανθρώπους.

ΚΡΙΟΣ

Με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας Άρη στο άκρως επικοινωνιακό ζώδιο των Διδύμων να κάνει όψη τετραγώνου με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες, θα πρέπει να προσέξετε τον τρόπο που επικοινωνείτε τα θέλω σας στους γύρω σας. Οι συναισθηματικές σας ανάγκες και η ανάγκη να σας καταλάβουν, να σας νιώσουν, όχι μόνο οι δικοί σας άνθρωποι, αλλά και οι άνθρωποι με τους οποίους συνεργάζεστε αλλά και γενικότερα οι γύρω σας, θα σας δημιουργήσει ένταση και στρες. Καλό είναι να προσπαθήσετε να μην αντιδράτε άμεσα και χωρίς δεύτερη σκέψη αλλά, τουναντίον, να αφήνετε για λίγη ώρα να κατέβουν οι ατμοί βρασμού για να έχετε καθαρότερη σκέψη και όχι τόσο κοφτερό λόγο.

ΤΑΥΡΟΣ

Δώστε αυτές τις ημέρες λίγο παραπάνω προσοχή σε οικονομικές συμφωνίες που θα κάνετε γιατί ελλοχεύει ο κίνδυνος να μην λάβετε τελικά το προσυμφωνημένο ποσό ή ο τρόπος που θα το λάβετε να είναι εντελώς διαφορετικός από αυτό που εσείς επιθυμούσατε! Γενικά, ο τομέας των οικονομικών σας δείχνει περισσότερο ευαίσθητος αυτό το διάστημα όπως επίσης και ο τομέας των φιλικών σας σχέσεων αλλά και των κοινωνικών ομάδων. Αυτό σημαίνει ότι ίσως αισθανθείτε ότι χρειάζεται να θέσετε κάποια όρια σε κάποιες φιλικές ή κοινωνικές σας σχέσεις οι οποίες σας κάνουν να αμφισβητείτε την ίδια σας την αξία! Να ξέρετε ότι υπάρχει το ενδεχόμενο να αισθανθείτε ότι, οτιδήποτε θεωρούσατε δικό σας στην πραγματικότητα δεν είναι.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η διαρκής αίσθηση του ανικανοποίητου που υπάρχει γύρω και μέσα σας, σας δημιουργεί ένα διαρκές συναισθηματικό μάγκωμα. Η αυτοπραγμάτωση είναι πλέον για εσάς εξίσου αναγκαία με τις ανάσες που παίρνετε για να γεμίσουν με αέρα τα πνευμόνια σας. Δεν θέλετε μόνο να εκπληρωθούν οι βασικές σας ανάγκες αλλά και να γίνετε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σας για να κερδίσετε τα κοινωνικά, και όχι μόνο, εύσημα που αναλογούν, τόσο σε εσάς, όσο και στις προσπάθειες που ήδη έχετε κάνει. Ο τομέας των επαγγελματικών σας περιβάλλεται από ασυνήθιστες εξελίξεις και περίεργες συμπτώσεις και ίσως η εικόνα που οι άλλοι σας δίνουν ή που ενδεχομένως εσείς δίνετε σε αυτούς να μην είναι ξεκάθαρη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι προσπάθειες απεμπλοκής σας από δύσκολες και ατέρμονες καταστάσεις μοιάζουν να πέφτουν στο κενό. Δεν χρειάζεται να απογοητεύεστε. Απλά ίσως ακόμα δεν έχει έρθει ο κατάλληλος καιρός, όχι μόνο για να προχωρήσετε ένα βήμα παρακάτω, αλλά και για να γίνει αυτό με τις καλύτερες για εσάς συνθήκες. Δώστε λίγο παραπάνω προσοχή σε ό,τι έγγραφο υπογράφετε αυτό το διάστημα όπως και σε κάθε είδους μυστικές συμφωνίες και επαφές που ενδεχομένως υπάρχουν γιατί ελλοχεύει ο κίνδυνος να μαθευτούν πράγματα που θα σας εκθέσουν. Σε γενικές γραμμές, ωστόσο, θα γίνετε περισσότερο φιλεύσπλαχνοι σε ότι αφορά διαπροσωπικές σας σχέσεις και θα προσπαθήσετε να μπείτε και στην θέση των άλλων.

ΛΕΩΝ

Οικονομικές προκλήσεις και θέματα που σχετίζονται με χρήματα που αναμένετε από άλλους θα σας απασχολήσουν αυτή την περίοδο γιατί ενδεχομένως να υπάρξουν καθυστερήσεις. Μην πέσετε σε επικοινωνιακά λάθη σε σχέση πάντα με τα οικονομικά σας και καλό θα ήταν να μην είστε αυτοί που θα κάνετε πρώτοι προτάσεις αλλά καλύτερα περιμένετε να τις λάβετε και να πάρετε το χρόνο σας ώστε να μελετήσετε φρονιμότερα τις λεπτομέρειες προς όφελος σας . Φίλοι αλλά και άτομα από την οικογένειά σας θα χρειαστούν την βοήθεια και την υποστήριξή σας σε προσωπικά τους θέματα ή ακόμα και σε οικονομικά. Δώστε μόνο λίγο περισσότερη προσοχή σε άτομα που σας περιτριγυρίζουν και που δεν έχουν και τις αγνότερες των προθέσεων.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αποφύγετε εντάσεις στον επαγγελματικό σας χώρο που θα βασιστούν πάνω σε δικά σας επικοινωνιακά ατοπήματα καθώς οι προσλαμβάνουσες πληροφορίες θα είναι αρκετά συγκεχυμένες και καθόλου ξεκάθαρες. Για τους περισσότερους από εσάς, οι σχέσεις με τους όποιους άλλους της ζωής σας είναι αρκετά μπερδεμένες και αμφίσημες και οι όποιες κινήσεις γίνουν από μέρους των άλλων μπορεί να σας φέρουν ανασφάλεια και αβεβαιότητα σχετική με τις προθέσεις τους απέναντί σας. Από την άλλη, και εσείς θα πρέπει να προσέξετε τον τρόπο με τον οποίο μιλάτε και επικοινωνείτε γιατί το σύνδρομο του σωτήρα που σας διακατέχει δεν φέρνει πάντα τα αναμενόμενα αποτελέσματα. Καλό είναι να βάζετε τα όριά σας σε όλες σας τις σχέσεις.

ΖΥΓΟΣ

Ασχοληθείτε περισσότερο με εσάς και τις ανάγκες σας διότι η συναισθηματική πίεση του τελευταίου διαστήματος σας έχει καταβάλει. Μην αφήσετε το άγχος να επηρεάσει την πνευματική και σωματική σας υγεία και για το λόγο αυτό ασχοληθείτε περισσότερο με πρακτικές όπως χαλαρή άσκηση με βαθιές ανάσες, π.χ. γιόγκα. Προσέξτε την διατροφή σας και διατηρήστε μόνο τις ρουτίνες που σας κάνουν να αισθάνεστε ασφαλείς και γειωμένοι. Η εσωτερική σας ανάγκη για να εκφραστείτε με αμεσότητα αλλά και ειλικρίνεια καθώς και να επεκτείνετε με θάρρος τις ιδέες σας θα σας φέρει την ισορροπία που θέλετε μόνο και εφόσον γίνει με γνώμονα την λογική και όχι την ακραία συναισθηματική φόρτιση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Καθυστερήσεις σε σχέση πάντα με χρήματα που αναμένετε να δείτε να μπαίνουν στον λογαριασμό τραπέζης σας θα σας φέρουν ένταση και ανησυχία. Η ερωτική σας ζωή θα σας φέρει επίσης εντάσεις καθώς θα αισθάνεστε ότι υπάρχει διάθεση από τους άλλους να σας επιβάλλουν πράγματα και να σας καταπιέζουν. Γενικά, θέλετε να έχετε τον έλεγχο των καταστάσεων και ό,τι είναι πέρα από την δική σας ζώνη επιρροής σας φέρνει αυτόματα αντιμέτωπους με την ανασφάλεια, κάτι που αντιπαθείτε βαθιά ως συναίσθημα. Δώστε λίγη παραπάνω προσοχή σε ζητήματα καρδιάς γιατί μπορεί τα πράγματα να μοιάζουν ρομαντικά, αλλά μπορεί στο τέλος να σας οδηγήσουν σε περίπλοκες και δύσκολες στην διαχείρισή τους καταστάσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Εντάσεις και προκλήσεις που πιθανώς θα δημιουργηθούν σε σχέσεις και συνεργασίες σας, θα σας οδηγήσουν στην λήψη αποφάσεων με γνώμονα την απεμπλοκή σας από καταστάσεις που δεν δείχνει να προχωρούν προς όφελος σας. Προσπαθήστε να βγείτε πάνω από τις καταστάσεις αυτές με σκοπό να δείτε την γενικότερη εικόνα με καθαρότερη ματιά και χωρίς συναισθηματισμούς που μπορούν μόνο να σας μπερδέψουν χειρότερα. Προσοχή σε προβλήματα και παρεξηγήσεις και με άτομα της οικογένειάς σας, κάτι που θα γίνει λόγω δικής σας στάσης απέναντι σε δικά τους θέματα. Εσείς θα προσπαθείτε, από την μια, να βρείτε τον εαυτό σας και, από την άλλη, οι άλλοι θα απογοητεύονται γιατί θα περιμένουν περισσότερα από εσάς. Δείξτε λίγο παραπάνω κατανόηση και όλα θα πάνε καλά.

ΑΙΚΟΚΕΡΩΣ

Προσοχή, ειδικά όταν οδηγείτε, γιατί κυρίως από έλλειψη προσοχής και συγκέντρωσης ίσως σας συμβούν μικροατυχήματα. Γενικά, οι αυξημένες υποχρεώσεις σας, θα σας φέρουν αντιμέτωπους με θέματα κούρασης και μειωμένης ενέργειας. Αλλάξτε διατροφικές συνήθειες και ακολουθήστε ένα καλύτερο πρόγραμμα διατροφής βασισμένο στις ανάγκες σας. Μην δίνετε τόση ενέργεια και σημασία σε προβλήματα που ίσως προέλθουν από αδέρφια, συγγενείς, συνεργάτες και συναδέλφους σας και γενικά άτομα με τα οποία συναναστρέφεστε σε καθημερινή βάση γιατί άνετα μπορεί να δημιουργηθούν προβλήματα τα οποία θα έχουν να κάνουν με λεπτομέρειες πάνω σε πρακτικά καθημερινά ζητήματα και γενικά σε ότι έχει να κάνει με δεδομένα, ώρες και αριθμούς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έχετε την ανάγκη να εκφραστείτε μέσα από την δημιουργικότητα που ξεχειλίζει από μέσα σας αλλά δεν ξέρετε τον τρόπο ή τουλάχιστον αυτό-μπλοκάρεστε από φόβο μην τυχόν και δεν τα καταφέρετε στο 100% . Δεν χρειάζεται να είστε τόσο απαιτητικοί από τον εαυτό σας και δώστε σε εσάς τον απαραίτητο χρόνο έτσι ώστε να καταφέρετε να βρείτε τα πατήματά σας. Εκμεταλλευτείτε και λίγο προς όφελός σας το γεγονός ότι δεν περνάτε διόλου απαρατήρητοι και ότι η πληθωρική προσωπικότητα σας είναι και το μεγάλο σας προσόν. Εκεί που πρέπει να δώσετε έξτρα προσοχή είναι τα οικονομικά σας γιατί λειτουργείτε λίγο παρορμητικά στον τομέα αυτό με αποτέλεσμα να έχετε θέματα στην διαχείριση. Επίσης, προσοχή στις συναλλαγές γιατί δεν είναι όλοι γύρω μας έντιμοι.

ΙΧΘΥΣ

Με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας Ποσειδώνα να βρίσκεται παντοδύναμος στο περιβάλλον του δικού σας ζωδίου και να κάνει όψη τετραγώνου με τον Άρη από τους Διδύμους, ίσως χρειαστεί να αλλάξετε τα γνωστά ροζ γυαλιά σας και να τα αντικαταστήσετε με άλλα πιο βολικά για αυτή την, ευτυχώς μικρή, χρονική περίοδο. Ο λόγος είναι ένας και είναι βασικός: μπορεί να δείτε την πραγματικότητα με πολύ διαφορετική ματιά και να δημιουργήσετε μια πλασματική εικόνα για τις καταστάσεις, ειδικά όταν αυτές αφορούν άτομα της δικής σας οικογένειας και τον τρόπο που σας αντιμετωπίζουν. Προσπαθήστε να δείτε και την πρακτική μεριά της ζωής γιατί ώρες – ώρες χάνεστε μέσα στην ονειροπόληση και ατενίστε το μέλλον με περισσότερη αυτοπεποίθηση.

Πηγή: myastro.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!
Πηγή

Back to top button