Κατηγορίες
Lifestyle

Ο Νίκος Λεκάκης αποκαλύπτεται στον Γρηγόρη Αρναούτογλου |

Τον Νίκο Λεκάκη φιλοξένησε για πρώτη φορά στο πλατό του The 2Night Show ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και ο νεαρός ηθοποιός αποκάλυψε άγνωστες πτυχές της ζωής του.

Ο τηλεοπτικός Άγγελος Φαναριώτης των “Άγριων Μελισσών” εξήγησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου πώς πήρε την απόφαση σε ηλικία 18 ετών να γίνει ηθοποιός αλλά και πώς απέκτησε το μικρόβιο της υποκριτικής, αφού όπως χαρακτηριστικά είπε “μου άρεσε να παρατηρώ τους ανθρώπους και να τους μιμούμαι με έναν τρόπο. Να καταλαβαίνω γιατί συμπεριφέρεται με τον τρόπο που συμπεριφέρεται, γιατί έτσι μαθαίνεις τη ζωή“.

Στα των “Άγριων Μελισσών” ο Νίκος Λεκάκης ανέφερε πως πέρασε από casting πέντε φορές για να πάρει τελικά τον ρόλο του Άγγελου και ενώ θεωρητικά είναι κάτι που προκαλεί αβεβαιότητα, ο ίδιος φαίνεται να το προτιμά, καθώς έτσι “και ο σκηνοθέτης και ο art director και γενικά η δουλειά που πάει να γίνει έχει έναν στόχο. Είναι από τις λίγες φορές που εκτιμώ και σέβομαι ένα τεράστιο ποσοστό του casting”. Μοιράστηκε όμως και την άποψή του για την επιτυχία αλλά και την αποτυχία, που ειδικά στο επάγγελμα του ηθοποιού είναι συχνή.

“Όσο μεγαλώνεις αυτό θέλει μια δουλειά με τον εαυτό σου. Όταν εσύ αρχίζεις και καταλαβαίνεις ότι έχεις κάποια εργαλεία και δυνατότητες και θα ευδοκιμήσουν σε μια δουλειά και σε μια άλλη όχι, είσαι εντάξει, δεν είναι ακύρωση. Πιστεύω πολύ βαθειά ότι έχει να κάνει με την αίσθηση της απόρριψης και νομίζω ότι έχουμε μια παρεξηγημένη έννοια το τι είναι απόρριψη γιατί δεν έχουμε σαφή εικόνα το τι είναι και αποδοχή σαν κοινωνία. Το να βιώσεις πχ σαν απόρριψη το αν θα κάνεις για έναν ρόλο και μόνο σαν απόρριψη είναι λάθος […] Το πιο σημαντικό είναι ότι για να μπορέσεις να νικήσεις και να γευτείς στο 100% τη νίκη σου, πρέπει να ξέρεις και να χάνεις ” δήλωσε χαρακτηριστικά.


Πηγή