Κατηγορίες
Lifestyle

Ο Σάββας Πούμπουρας τοποθετείται μετά τον σάλο που προκάλεσαν οι δηλώσεις… |

Τη δική του εκδοχή θέλησε να μοιραστεί ο Σάββας Πούμπουρας μετά τις ατυχείς δηλώσεις του περί αμισθί εργασίας, οι οποίες προκάλεσαν σάλο στο διαδίκτυο και σχολιάστηκαν έντονα.

Με ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, o γνωστός παρουσιαστής έδωσε τις δικές του εξηγήσεις για το περιεχόμενο των λεγομένων του, που όπως είπε αφορά ένα βίντεο από μία live συζήτηση που έγινε με αφορμή τις ημέρες καριέρας που διοργανώνει ο ίδιος και που αναρτήθηκε πριν 18 ημέρες.

Ανέφερε μεταξύ άλλων: “Θέλω να διευκρινίσω κάποια πράγματα, τα οποία δεν επικοινώνησα σωστά και θέλω να ζητήσω ένα μεγάλο συγγνώμη από αυτούς τους οποίους άθελά μου έθιξα. Σε καμία περίπτωση δεν ήταν αυτό στις προθέσεις μου. Θεωρώ ότι ο καθένας μπορεί να κρίνει τον εαυτό του και την αξία του μόνος του και να εργαστεί σε εταιρείες οι οποίες τον σέβονται και είναι σύμφωνες με τα δικά του κριτήρια. Αυτό θέλω να κρατήσετε από αυτή τη συζήτηση. Αν δείτε όλο το βίντεο θα καταλάβετε πως αναφέρομαι σε παιδιά που μόλις τελειώνουν το σχολείο, σε νέους 18 ετών, οι οποίοι χρειάζονται την εμπειρία για τη μετέπειτα επαγγελματική τους εξέλιξη. Σε καμία περίπτωση όμως δεν θα ήθελα αυτό να συσχετιστεί ή να γενικευτεί με εργασία χωρίς πληρωμή. Θέλω να σας πω ότι κατέβασα το βίντεο επειδή δεν εξυπηρετούσε τον σκοπό για τον οποίο έγινε. Όμως, θα το επαναφέρω και θα το δείτε αυτούσιο και όχι αποσπασματικά όπως σας παρουσιάστηκε για να έχετε όλη την εικόνα της πρόθεσής μου, τώρα που έχετε και τη δική μου απάντηση στα σχόλια που έχω δεχθεί”.


Πηγή