Έξυπνα Tips

Πώς Θα Κάνετε το Κρεβάτι Σκύλου σας να μην Μυρίζει

Μπορεί να φερόμαστε στα σκυλιά μας όπως στα παιδιά μας, αλλά όπως και να το κάνουμε είναι ζώα που μερικές φορές μυρίζουν πολύ άσχημα. Αν το κρεβάτι σκύλου που έχετε μυρίζει άσχημα, τότε ήρθε η ώρα να αναλάβετε δράση.

Αν δεν μπορείτε να πλύνετε το κρεβατάκι λόγω του ότι είναι πολύ μεγάλο ή φοβάστε μήπως το πλυντήριο χαλάσει το υλικό από το οποίο είναι φτιαγμένο, τότε δοκιμάστε το tip που σας δίνουμε για να διώξετε κάθε άσχημη μυρωδιά.

Καταρχάς, ξεκινήστε αφαιρώντας το κάλυμα του κρεβατιού και βάλτε το στο πλυντήριο σε κανονική πλύση. Βάλτε το υπόλοιπο κρεβάτι στην μπανιέρα. Γεμίστε την μπανιέρα με ζεστό νερό, λίγο απορρυπαντικό ρούχων και 1/4 φλ. ξίδι.

Καθαρίστε τις Ακαθαρσίες του Κατοικίδιού σας από Οπουδήποτε με Μία Κίνηση!

Ο συνδυασμός του ξιδιού με το νερό θα κάνει το κρεβατάκι του σκύλου σας να μοσχομυρίζει καθημερινά.

Αφήστε το κρεβάτι να μουλιάσει για 15-20 λεπτά. Μετά, ξεπλύντε το καλά αδειάζοντας όλο το νερό με τη σαπουνάδα από την μπανιέρα. Γεμίστε την μπανιέρα ξανά με ζεστό νερό και πιέστε το κρεβατάκι μέσα μέχρι να φύγει όλη η σαπουνάδα.

Πώς να έχετε μια αρμονική συγκατοίκηση με τους φίλους μας τα ζώα (video).

Βγάλτε το κρεβάτι σας στη βεράντα κι αφήστε το να στεγνώσει καλά. Μην βάλετε το κάλυμμα στο κρεβάτι αν δεν στεγνώσει εντελώς. Για να μην μυρίσει ποτέ ξανά το κρεβάτι του σκύλου σας ψεκάζετέ το καθημερινά με ένα μείγμα νερού με ξίδι (μισό-μισό).
Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button