Κατηγορίες
Lifestyle

Συγκλονίζει η ανάρτηση για τη μητέρα του

Ένας χρόνος περίπου έχει περάσει από την ημέρα που έφυγε από τη ζωή η μητέρα του Γιάννη Κότσιρα. Και ο τραγουδιστής με μία ανατριχιαστική ανάρτηση στο Facebook περιγράφει πόσο δύσκολο ήταν το φετινό Πάσχα, χωρίς την παρουσία της μητέρας του.

Σχετικά άρθρα: Πολύ δύσκολες ώρες για τον Γιάννη Κότσιρα- Έριξε «μαύρο» στα social media

«Τέτοιες μέρες, πάντα ανησυχούσες να κάνουμε Πάσχα όλοι μαζί. Και όταν ήμασταν παιδιά, τη Μεγάλη Εβδομάδα, έφτιαχνες τα γεμιστά πάντα χωρίς κιμά, την αγαπημένη μου σπανακόπιτα και τη μονίμως αποτυχημένη σου μαγειρίτσα. Εμείς, βέβαια, σου λέγαμε πόσο νόστιμη ήταν, γιατί κουραζόσουν να τη φτιάξεις, και γελούσες μαζί μας γιατί ήξερες ότι σου λέγαμε ψέματα… Είχαμε συνεχώς πολλές δουλειές και αυτό σε φόβιζε μήπως και κάνουμε χωριστά Πάσχα. Όμως σχεδόν πάντα τα καταφέρναμε. Εκτός από πέρσι. Δεν προλάβαμε. Το φετινό λοιπόν, ήταν δύσκολο και συνάμα ωραίο. Έλειπε και ο Θάνος. Και ο Λαυρέντης σου. Την Παρασκευή ανηφορίσαμε στο Μαρούσι και ανάψαμε κερί και σε εσένα και στον μπαμπά. Ο Νικόλας, το Σάββατο φόρεσε τα καλά του, με το τρομερό σακάκι που του είχες πάρει. Του πάει πολύ, να ξέρεις. Ο Κωνσταντίνος άρχισε να λέει πολλές λεξούλες…

Και την Κυριακή, καταφέραμε να είμαστε όλοι μαζί με τη Γιωτούλα, τον Βαγγέλη και τον Αντωνάκη. Και θυμηθήκαμε ωραία πράγματα. Θα ήσουν πολύ χαρούμενη αφού πάντα ανησυχούσες μήπως οι καταστάσεις μας απομακρύνουν. Δεν θα συμβεί ποτέ αυτό. Και η Κατερίνα σου, συνεχίζει να μας φέρνει πιο κοντά. Η καρέκλα σου ήταν εκεί. Άδεια. Θα συνηθίσουμε, πού θα πάει. Θα συνηθίσουμε να τη βλέπουμε άδεια γιατί δεν έχουμε σκοπό να τη βγάλουμε από το τραπέζι. Λείπεις μάνα μου», γράφει ο Γιάννης Κότσιρας.

Τέτοιες μέρες, πάντα ανησυχούσες να κάνουμε Πάσχα όλοι μαζί.

Και όταν ήμασταν παιδιά, τη Μεγάλη Εβδομάδα, έφτιαχνες τα…

Δημοσιεύτηκε από Γιάννης Κότσιρας – Yiannis Kotsiras στις Τρίτη, 4 Μαΐου 2021
Πηγή