Ζώδια

Aυτές είναι οι μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις του ζωδίου σου για τον μήνα Μάρτιο

Κριός

Ελεύθεροι και ωραίοι. Εσείς οι ελεύθεροι δεν θα αγνοήσετε τις νέες γνωριμίες, θετικοί θα είστε στις καινούργιες προκλήσεις. Θα νιώσετε έτοιμοι να προσεγγίσετε, θα καταφέρετε να κερδίσετε την έλξη του αντίθετου φύλου, ωστόσο θα πρέπει να ξεκαθαρίσετε τις προσωπικές σας βλέψεις. Είναι πολύ πιθανό ένα πρόσωπο από τα παλιά να προσπαθήσει να κυριαρχήσει και πάλι στην προσωπική σας ζωή. Θα σας πλησιάσει πρώην ταίρι σας έχοντας θετική διάθεση για συναισθηματικές δεσμεύσεις. Εσείς οι ανεξάρτητοι που έχετε αποκολληθεί από τα παλιά, δεν θα θελήσετε καταπιεστικές αποκλειστικότητες, ίσως να μη νιώσετε την ανάγκη για επανασυνδέσεις και υποσχέσεις.

 

Δεσμευμένοι και ωραίοι. Ανάγκη σας θα είναι η αλλαγή ίσως και η αποδέσμευση, η στάση σας θα γίνει κάπως ασυνήθιστη ίσως και προκλητική. Προσπαθήστε να σκεφτείτε λογικά και εξισορροπημένα, εσείς που νιώθετε καταπιεσμένοι καλό θα είναι να μην τραβήξετε τις καταστάσεις στα άκρα. Ο Μάρτιος, θα ηρεμήσει την αντιδραστικότητα σας, ειρηνικές θα γίνουν οι διαθέσεις σας, θα αποφύγετε τις εντάσεις και τους εκνευρισμούς.

 

Ταύρος

Ελεύθεροι και ωραίοι. Αρχές του μήνα, είναι πολύ πιθανόν να σας ανοίξει προοπτική νέας γνωριμίας, ωστόσο, ίσως να μην είστε σε θέση να διαγράψετε οριστικά τα παλιά. Μάλλον η σκέψη σας θα είναι μπερδεμένη, προσπαθήστε να ξεκαθαρίσετε τι ακριβώς νιώθετε. Αναζητήσετε εμπιστοσύνη και ισορροπία, θα συνειδητοποιήσετε πως αυτό που χρειάζεστε είναι ένα ταίρι που να ταιριάζει στον χαρακτήρα σας και να μπορεί να κατανοήσει τον συναισθηματικό σας κόσμο. Η διαίσθηση σας θα είναι σωστή, πράξτε με βάση το ένστικτο σας.

Δεσμευμένοι και ωραίοι. Συγκαταβατική θα είναι η στάση σας, με ηρεμία θα χειριστείτε τις καταστάσεις, ωστόσο η παρορμητικότητα σας ίσως να μην είναι ελεγχόμενη. Άστατη θα γίνει η στάση σας, αντιδραστικότητα θα σας διακρίνει. Ενδεχομένως να θελήσετε να κινηθείτε στο αντίθετο ρεύμα, προσοχή στις παράτολμες ενέργειες, δεν είναι σίγουρο αν θα καταφέρετε να αναλάβετε τις συνέπειες. Ενθουσιασμός θα σας διακατέχει, αλλάζετε τρόπο σκέψης, προσοχή στις αποφάσεις σας.

 

Δίδυμοι 

Ελεύθεροι και ωραίοι. Θα νιώσετε την ανάγκη να ανανεωθείτε, ενθουσιασμός θα σας διακατέχει, η στάση σας θα είναι κοινωνική. Ευχάριστες συναντήσεις και αυθόρμητες συνομιλίες θα φέρουν άνοιγμα νέας γνωριμίας. Σκεφτείτε πολύ καλά τα λόγια σας καθώς και τις υποσχέσεις που θα δώσετε. Στο κλείσιμο του μήνα, τολμηρές θα είναι τόσο οι σκέψεις σας όσο και οι κινήσεις σας. Είναι πολύ πιθανόν κάποιοι από εσάς να πάρετε την απόφαση να τερματίσετε οριστικά το απογοητευτικό παρελθόν, οι αποφάσεις σας θα είναι ουσιαστικές.

Δεσμευμένοι και ωραίοι. Απρόοπτα συμβάντα θα κάνουν την εμφάνιση τους, θα υπάρξουν ανακατατάξεις και επαναπροσδιορισμοί, αποφύγετε τις σπασμωδικές ενέργειες. Διακυμάνσεις και σκαμπανεβάσματα θα υπάρξουν στην καρδιά σας, δεν θα λείψουν τάσεις αναποφασιστικότητας, ωστόσο θα βρεθεί ο τρόπος να τακτοποιήσετε τα θέματα που σας προκαλούν συναισθηματικούς διχασμούς. Θα έχετε αισιόδοξη διάθεση, ζωτικότητα θα σας διακρίνει, ωστόσο δεν αποκλείεται να εμφανιστούν υπερβολές στις αντιδράσεις σας, προσοχή στις αυθόρμητες πράξεις και στις ριψοκίνδυνες αποφάσεις.

 

Καρκίνος

Ελεύθεροι και ωραίοι. Ανέμελη θα είναι η διάθεση σας, η αισιοδοξία σας δε θα σας αφήσει να εγκλωβιστείτε σε σκοτεινές σκέψεις. Εξωστρέφεια θα σας χαρακτηρίζει, θα εμφανιστείτε επικοινωνιακοί θα τολμήσετε να προσεγγίσετε. Με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο οι κουβέντες που θα ανταλλάξετε θα είναι ενθαρρυντικές και θα κρύβουν θερμό ενδιαφέρον. Θα ανανεωθείτε, θα είστε σε θέση να δείξετε την κατάλληλη εμπιστοσύνη. Στο κλείσιμο του μήνα, θα κάνετε το βήμα να προχωρήσετε σε νέα ερωτική αρχή.

Δεσμευμένοι και ωραίοι. Ήρεμη και συγκαταβατική θα είναι η στάση σας προς το ταίρι σας, εκδηλωθείτε και μιλήστε ελεύθερα για σκέψεις και επιθυμίες. Σε περίπτωση που είστε τσακωμένοι ή απογοητευμένοι θα σας δοθεί η ευκαιρία να προσεγγίσετε, να διορθώσετε, και να ανατρέψετε το αρνητικό αποτέλεσμα. Εσείς με δικές σας κινήσεις θα καταφέρετε να ισορροπήσετε την κατάσταση γι’ αυτό μην αδρανήσετε. Μια αποκαλυπτική συζήτηση που θα κάνετε με το ταίρι σας θα σας δώσει μεγάλη χαρά θα φέρει άμεσα ξεκαθαρίσματα.

 

Λέων

Ελεύθεροι και ωραίοι. Αφήνετε στην άκρη τις αναστολές και τις αγχωτικές σκέψεις, με αισιόδοξη διάθεση θα αξιοποιήσετε την προοπτική της νέας γνωριμίας. Το συγκεκριμένο άτομο που θα γνωρίσετε δεν θα έχετε διάθεση να το απομακρύνεται, από τις πρώτες σας επαφές θα ενθουσιαστείτε, πολύ καλά θα κάνετε και θα προσπαθήσετε να δώσετε έκταση στις επαφές σας. Ανανεώνεται ο συναισθηματικός σας κόσμο, δεν αποκλείεται να ερωτευτείτε, ωστόσο προσοχή στις υπερβολές. Θα έχετε τη διάθεση να δοκιμαστείτε, παίρνετε την απόφαση να προχωρήσετε σε νέα σχέση, σας συμβουλεύω να κινηθείτε αποφασιστικά και με ειλικρινείς βλέψεις.

Δεσμευμένοι και ωραίοι. Προσοχή στις εμμονές, αν κάποιοι από εσάς περιμένετε μια απάντηση ή κάποια ουσιαστική αλλαγή θα πρέπει να καλλιεργήσετε την υπομονή σας, οι κινήσεις σας δε θα πρέπει να είναι πιεστικές. Θα σας δώσω τη συμβουλή να κρατήσετε χαλαρή στάση σε θέματα που αφορούν την πορεία του δεσμού σας, αν πιέσετε ή βιαστείτε θα έχετε τα ακριβώς αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που προσμένετε. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε στην παρούσα φάση είναι να δώσετε χρόνο στα γεγονότα.

 

Παρθένος

Ελεύθεροι και ωραίοι. Θα εμφανιστείτε συναισθηματικοί, ευαίσθητοι και επικοινωνιακοί. Έρχονται γεγονότα που θα κλείσουν παρεξηγήσεις δίνοντας οριστικές λύσεις, ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο επανασύνδεσης. Ένα συμβάν θα σας δώσει το έναυσμα να στοχεύσει η καρδιά σας σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο που σας φανερώνω πως θα έχετε τη δυνατότητα να το κερδίσετε. Εκδηλώστε το ενδιαφέρον σας θα βρείτε άμεση ανταπόκριση, δείξτε θετική στάση στις προτάσεις που θα λάβετε, ανοίγεται προοπτική σταθερού δεσμού.

Δεσμευμένοι και ωραίοι. Εξομολογήσεις και εκμυστηρεύσεις έρχονται να σας απεγκλωβίσουν από αρνητικές ή παγωμένες καταστάσεις, ο Μάρτιος θα είναι μήνας ισορροπίας και συναισθηματικής αποκατάστασης. Αν σας πίκρανε το αγαπημένο σας ταίρι πολύ πιθανόν να ακουστούν κουβέντες συγγνώμης, αν απ τη δική σας πλευρά αδικήσατε ή προσβάλατε θα σας δοθεί η ευκαιρία να επανορθώσετε. Θα καταφέρετε να βρείτε δίοδο συνεννόησης, θα σημειωθεί συναισθηματικό άνοιγμα. Περνάτε σε περίοδο ηρεμίας και αρμονίας, για εσάς που διατηρείτε μακροχρόνια σχέση ανοιχτή θα είναι η προοπτική δέσμευσης.

 

Ζυγός

Ελεύθεροι και ωραίοι. Ανανεωτική θα είναι η διάθεση σας, προχωρήστε σε προσεγγίσεις, φλερτάρετε, ερωτευτείτε, θα δείτε πως τα γεγονότα δε θα σας απογοητεύσουν. Με την επικοινωνιακή σας τακτική θα καταφέρετε να δώσετε ώθηση στις εξελίξεις, θα υπάρξει νέο ξεκίνημα που η πορεία θα έχει αισιόδοξη κατάληξη. Προς το κλείσιμο του μήνα, δυναμισμός θα σας διακατέχει, δεν θα υπάρξουν ενδοιασμοί στο να εκδηλωθείτε και να δείξετε τα πραγματικά σας αισθήματα. Όσο πιο άμεσοι και ξεκάθαροι θα είστε τόσο πιο γρήγορες και ουσιαστικές θα είναι οι εξελίξεις.

Δεσμευμένοι και ωραίοι. Ναι μεν θα είστε αισθησιακοί και προστατευτικοί ωστόσο προσοχή στη εμμονή σας σχετικά με ένα συγκεκριμένο θέμα του παρελθόντος. Εσείς και το ταίρι σας προσπαθήστε να πορευτείτε ενωμένοι χωρίς αμφιβολίες, αποφύγετε να δώσετε έκταση στις ανυπόστατες υποψίες. Δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς να ανοίξετε κουβέντα σχετικά με τη δεσμευτική πορεία του δεσμού σας. Εκδηλώσεις και προτάσεις θα ανανεώσουν τη σχέση σας!

 

Σκορπιός

Ελεύθεροι και ωραίοι. Αυτό που θα αναζητήσετε θα είναι ηρεμία, ρομαντισμός και εμπιστοσύνη. Τα γεγονότα θα είναι ευχάριστα και αναζωογονητικά, θα υπάρξουν απρόοπτες και θερμές εξελίξεις, σας δίνω τη συμβουλή να μην δημιουργήσετε εμπόδια. Παίρνετε την απόφαση να αφήσετε στην άκρη τους φραγμούς και τις ανασφάλειες, θα είστε σε θέση να βάλετε την καρδιά σας σε νέες δοκιμασίες. Ο Μάρτιος θα σας φέρει ουσιαστικά ανοίγματα, θα σας δοθεί η ευκαιρία να δώσετε καινούργιο νόημα στην προσωπική σας ζωή, αφήστε ελεύθερο τον αυθορμητισμό σας.

Δεσμευμένοι και ωραίοι. Προσοχή να μην βάλετε σε κίνδυνο την ισορροπία της σχέσης σας. Αφήστε στην άκρη αμφιβολίες υποψίες και εμμονές, κινηθείτε με ειρηνικές και συγκαταβατικές διαθέσεις. Κάποιοι από εσάς θα τολμήσετε να πάρετε ριζικές αποφάσεις, οι προτάσεις που θα κάνετε στο ταίρι σας στόχο θα έχουν να βγάλουν τη σχέση σας από ανιαρές ή στάσιμες συνθήκες. Προχωρήστε χωρίς ανασφάλειες και συναισθηματικά πισωγυρίσματα, αποφύγετε τις καχύποπτες σκέψεις, εστιάστε στην αξία των αισθημάτων.

 

Τοξότης

Ελεύθεροι και ωραίοι. Μπερδεμένες θα είναι οι επιθυμίες σας, ενδεχομένως να εμφανιστείτε αναποφάσιστοι. Θέλετε νέα γνωριμία ή μήπως προτιμάτε την επανασύνδεση; Θα εμφανιστεί ένα συγκεκριμένο πρόσωπο που θα κερδίσει το ενδιαφέρον σας, όμως η σκέψη σας δεν θα είναι υπό τον έλεγχο σας. Συνειδητά ή μη, η καρδιά σας ενδεχομένως να μπλεχτεί σε διλλήματα. Κάποιοι από εσάς ίσως να πέσετε στην παγίδα των επιπόλαιων αποφάσεων. Τα ξεκαθαρίσματα θα γίνουν από μόνα τους μετά το κλείσιμο του μήνα.

Δεσμευμένοι και ωραίοι. Ο Μάρτιος θα σας κάνει μια ουσιαστική πρόταση το ταίρι σας, σας δίνω τη συμβουλή να την δεχτείτε. Ίσως να νιώσετε μπερδεμένοι, μη αφήσετε το άγχος να σας καταβάλει. Θα βρείτε λύση στα εσωτερικά ψυχολογικά σας θέματα, φεύγουν οι φοβίες και οι ανασφάλειες. Προς το κλείσιμο του μήνα, παίρνετε την απόφαση να αλλάξετε τις συνθήκες του δεσμού σας.

 

Αιγόκερως

Ελεύθεροι και ωραίοι. Ζωτικότητα και ανανεωμένη σκέψη θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, με ενθουσιασμό θα προσεγγίσετε, σκοπός σας θα είναι να αλλάξετε τα δεδομένα της προσωπικής σας ζωής. Εσείς που έχετε αφήσει ανοιχτούς λογαριασμούς με συγκεκριμένο πρόσωπο από το παρελθόν, θα έχετε την ευκαιρία να ξεκαθαρίσετε την μεταξύ σας υπόθεση. Απρόσμενα συμβάντα θα σας ωθήσουν σε ανατρεπτικές αποφάσεις, η τολμηρή σας διάθεση θα φέρει αλλαγές που θα δώσουν νέα τροπή στην προσωπική σας ζωή.

Δεσμευμένοι και ωραίοι. Θα εμφανιστείτε ανέμελοι συγκαταβατικοί και δοτικοί, ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας ίσως να υπάρξουν ρομαντικές εκμυστηρεύσεις. Θα βρείτε την εσωτερική σας ισορροπία, με δική σας πρωτοβουλία θα ανοίξετε συζητήσεις καταλήγοντας σε υποσχέσεις σχετικά με τη μελλοντική πορεία του δεσμού σας. Σας προτρέπω να φανείτε ειλικρινής ως προς το ταίρι σας, φανερώστε τις κρυφές ή ενδόμυχες σας επιθυμίες, θα διαπιστώσετε πως έχετε κοινούς στόχους και αμοιβαία αισθήματα.

 

Υδροχόος

Ελεύθεροι και ωραίοι. Να περιμένετε ευχάριστα γεγονότα, είναι πολύ πιθανόν αισιόδοξες ανατροπές να υπάρξουν στον τρόπο σκέψης σας και στις διαθέσεις σας. Έρχονται νέες γνωριμίες και καινούργια ανοίγματα, θετική και προσιτή θα είναι η στάση σας, ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα σας εκδηλωθεί. Αλλάζουν τα δεδομένα σας, καταφθάνει ολοκαίνουρια προοπτική που καλό θα είναι να την αξιοποιήσετε. Ο Μάρτιος θα σας βοηθήσει να κάνετε το βήμα να πειραματιστείτε και να δοκιμαστείτε. Κινηθείτε με αποφασιστικότητα, οι εξελίξεις δε θα έχουν αρνητικά ενδεχόμενα, εκφραστείτε και να εκδηλωθείτε ελεύθερα.

Δεσμευμένοι και ωραίοι. Χαλαρή και συγκαταβατική θα είναι η στάση σας, ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας θα υπάρξει αλληλοϋποστήριξη και συμπαράσταση. Εκδηλωθείτε και εξωτερικεύστε τα αισθήματα σας, θα είναι μια πολύ καλή περίοδος να ανανεώσετε τον δεσμό σας. Οι ενέργειες θα έχουν συναισθηματικό βάθος, δείξτε εμπιστοσύνη και κατανόηση. Δεν αποκλείεται να ακουστούν ουσιαστικές εξομολογήσεις, δώστε βάση σε αυτά που θα ειπωθούν. Σε περίπτωση που υπήρχαν αμφιβολίες τώρα θα γίνουν τα απαιτούμενα ξεκαθαρίσματα.

 

Ιχθύς 

Ελεύθεροι και ωραίοι. Σε απρόοπτη στιγμή θα εμφανιστεί πρόσωπο που θα κεντρίσει το ενδιαφέρον σας. Οι επαφές που θα προκύψουν θα έχουν πορεία εξέλιξης, κινηθείτε άμεσα, αποφασιστικά, μιλήστε και εκδηλωθείτε με ειλικρίνεια. Δυνατό θα είναι το ένστικτο σας, θα σας διακατέχει έντονη διορατικότητα, θα είστε σε θέση να αντιληφθείτε σωστά προθέσεις και βλέψεις. Ο Μάρτιος, θα σας φέρει άνοιγμα βελτίωσης, οι συναντήσεις που θα γίνουν μέσα στον μήνα θα έχουν την προοπτική να δώσουν ώθηση στην προσωπική σας ζωή, στο χέρι σας θα είναι η έναρξη σχέσης.

Δεσμευμένοι και ωραίοι. Κάποια συγκεκριμένα ερωτήματα θα σας απασχολήσουν, οι εσωτερικές σας ανάγκες θα σας ωθήσουν στο να κάνετε μια μεγάλη βουτιά στο βάθος του εαυτού σας. Εσείς που είστε σε μακροχρόνιο δεσμό είναι πολύ πιθανόν να ζητήσετε αλλαγές κυρίως σε θέματα μελλοντικής εξέλιξης. Θα είστε σε θέση να απεγκλωβιστείτε από συναισθηματικές εξαρτήσεις ή από στάσιμες σχέσεις. Παίρνετε απόφαση να κάνετε το μεγάλο βήμα να ξεκαθαρίσετε και να τερματίσετε αρνητικές καταστάσεις που σας δυσανασχετούν.

 

Πηγή: zwdiasimera

 


Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button